Permanent Hårfjerning med SHR

Hvad er SHR?

SHR står for super hair removal.

SHR-teknologien er den nyeste og mest innovative indenfor permanent hårfjerning

SHR er en, for huden, yderst skånsom behandling, hvor hårsækkene ikke varmes unødvendigt højt op, og derved undgås unødvendig smerte.

Behandlingen er en glidende behandling, hvor håndstykket bevæges i optimeret hastighed henover det ønskede behandlede område. Dette gør at huden opvarmes forsigtigt gennem melanin og stamceller ved brug af lav energi og en temperatur på 40-45 grader.

Halvdelen af energien fra SHR går direkte i hårets pigment, og den anden halvdel absorberes af stamcellerne, der er ansvarlige for produktionen af hår i området.

Klassisk permanent hårfjerning er kendt for at forårsage smerte, men SHR er stort set smertefrit. Den kontrollerede opvarmning af det behandlede område og den høje lysfrekvens gør, at vi også kan fjerne fine, lyse og røde hår, i modsætning til de klassiske IPL og Diode lasere, som kun behandler mørke hår og med en temperatur på 70 grader.

Det er påvist igennem videnskab og studier, at SHR er langt mere sikker end den velkendte laserbehandling. Der er således ingen risici forbundet med behandlingen.

Behandlingen er stort set fri for bivirkninger.

Stort set alle steder på kroppen kan behandles med SHR. Det meget milde lys kan derfor fjerne hår på ømme steder med tynd hud, uden at du skal tænke over, om det er smertefuldt.

På grund af hårets naturlige vækstfaser, og det daglige hårtab/slid er kun ca. 20% af dine hår aktive og synligt udvoksede. Derfor kan ingen hårfjernings-behandlinger være permanent løst på blot én behandling - der skal flere til!

Vi anbefaler en serie på 4-8 behandlinger med en mellemliggende periode på 4 uger for et permanent resultat. Lysere og røde hår kan kræve en smule flere behandlinger.

Man kan aldrig på forhånd præcist vide hvor mange behandlinger der kræves. Det skyldes, at din hud, hårtype, hårfarve og samspillet herimellem påvirker, hvor mange behandlinger du specifikt har behov for.

Personlig vækstcyklus, hårets beskaffenhed, tykkelse og andre faktorer spiller også en væsentlig faktor.

Håret vokser i 4 stadier:

Tidlig Anagen (tidlig vækstfase)

Anagen (aktiv vækstfase)

Katagen (Overgangsfase)

Telogen (Hvilende, uden vækst). 

SHR-hårfjerning behandler udelukkende hår i den anagenfase (den aktive vækstfase).

Dette betyder, at ca. 25% af håret vil blive fjernet ved hver behandling, og derfor er flere behandlinger nødvendige.


Konsultation

Din forberedelse inden behandlingen

Din SHR-behandling indledes med en gratis konsultation om ønsker til forløbet, kyndig vejledning og grundig information om behandlingen for at skabe størst mulig tryghed.

Konsultationen er obligatorisk, men uforpligtende rent økonomisk, så hvis du ikke ønsker at gå i gang med behandlingen, vil der ikke blive opkrævet gebyr.Barbering af det område, som ønskes behandlet – også ansigt - skal foretages hjemme dagen inden behandlingen.
Du må ikke have foretaget epilering, voksning eller plukning 4 uger før behandlingen – ben og ryg op til 12 uger før. Dette gælder også under behandlingsforløbet, men du kan med fordel barberer dig i de mellemliggende perioder.
Huden skal være fri for cremer, make-up, deodorant m.v. – altså helt ren hud!


Efter behandlingen:
Undgå direkte sol, solarium, sauna og svømmehal i mindst 2 dage.